Love Fest

Jedan od najmlađih ali i najpopularnijih festivala današnjice nosi naziv Love Fest – festival ljubavi. Naziv ovog festivala nije slučajan. Naime, u želji da okupi što veći broj mladih i zaljubjenih parova ali i da neguje ljubav prema elektronskoj muzici i svih onih koji učestvju u projektu, naziv „lovefest“ se pokazao kao idealno rešenje.

Organizacija postoji od 2006. godine, a festival je prvi put održan 2007. godine na letnjoj pozornici i trajao je 2 dana. Kasnije su organizatori doneli odluku da festival produže na 3 dana, a uz odobrenje i veliku pomoć Skupštine Opštine Vrnjačka Banja festival je dobio i novu lokaciju za održavanje kao i kamp. Za novu lokaciju odabran je prostor u blizini „Vrnjačkog Jezera“ gde se svake godie okuplja sve veći broj izvođača i posetilaca sa svih krajeva sveta. Za vreme ovog festivala Vrnjačku Banju poseti preko 100 000 posetilaca, a prema proceni analitičara broj će se povećavati i ubuduće.

Pored dobre zabave i aktivnosti tokom festivala, posetiocima je potreban i dobar odmor pa iz tog razloga na vreme razmišljaju o smeštaju. Vrnjačka Banja nudi veliki broj smeštajnih jedinica razlitih kategorija, a Vila Opera se kotira kao jedan od najluksuznijih novoizgrađenih objekata predstavljajući mesto za savršen odmor.