Poljubi me

Vrnjačka Banja je vremenom postala jako popularna destinacija za zaljubljene. Pored predivnih parkova, romantičnih ulica i ušuškanih restorana, Most ljubavi je jedan od bitnijih razloga prilikom donošenja odluke većine parova da posete Vrnjačku Banju. Naime, na popularnom Mostu ljubavi parovi već tradicionalno zaključavaju katance verujući da će i njihova ljubav zauvek ostati zključana.

Upravo odatle je i proistekla ideja za organizaciju manifestacije „Poljubi me“ koja je prvi put organizovana 2009. godine, koja se simbolično organizuje na dan Svetog Trifuna, ili po Katoličkoj veri na dan Svetog Valentina, zaštitnika zaljubljenih. 14. februara, Most Ljubavi postaje pozornica na kojoj se učesnici manifestacije takmiče u kategoriji najdužeg poljubca.

Trenutni rekord postavio je mladi par iz Beograda i iznosi 80 minuta i 44 sekunde. Pored nagrade koju dobijaju pobednici ove kategorije, dodeljuju se i nagrade pobednicima kategorija najstarijeg i najatraktivnijeg para.

Ukoliko smatrate da možete postati novi rekorder „najdužeg poljubca“, nemojte propustiti priliku da učestvujete u ovoj manifestaciji. Takođe, kako bi Vaš boravak bio što romantičniji, iskoristite priliku da rezervišete apartman u Vila Operi, koja će Vam pružiti maksimalnu ugodnost.