Veliki Međunarodni Vrnjački Karneval

Kada neko u Srbiji spomene karneval, prva asocijacija na to je Vrnjačka Banja. Duga tradicija u organizaciji Karnevala donela je Vrnjačkoj Banji titulu prestonice karnevala što godinama unazad potvrđuje sve veći broj posetilaca ali i učesika iz različitih delova sveta.

Pored Guče i Exit-a, Vrnjački Karneval je jedna od najposećenijih manifestacija u Srbiji koja svake godine okupi oko 200 000 posetilaca. Sedam dana, koliko traje karnevalski program, Vrnjačka promenada i parkovi su puni ljudi koji su dolaze da se dobro zabave i dožive jedinstven osećaj Karnevalskog duha. Veliki broj izložbi, maskenbala, koncerata, pozorišnih predstava i sportskih događaja, održava se na različitim lokacijama u banji tako da ona u tom periodu predstavlja jednu veliku scenu. Svakako, najvažniji događaj tokom ovih nedelju dana jeste Velika Međunarodna karnevalska povorka kada defiluje veliki broj karnevalskih grupa širom sveta.

Postanite bogatiji za još jedno novo iskustvo i doživljaj. Ne zaboravite da su lepe upomene trenuci koji će Vas uvek razveseliti. Nemojte propustiti jedinstven boravak u Vrnjačkoj Banji tokom Karnevalskih dana i budite sigurni da ćete uživati. Kako bi Vaš doživljaj bio kompletan obezbedite sebi i dobar smeštaj. Na tik od famoznih karnevalskih dešavanja nalazimo se mi – Vila Opera, dovoljno blizu sa stignete na vreme za planirani program, a dovoljno daleko da se mirno odmorite za svaki naredni dan.