Kvalitet na prvom mestuAko žudite za mestom koje će učiniti Vaš boravak drugačijim, sa sigurnošću tvrdimo da Vam Vila Opera to može pružiti obzirom da je osnovna ideja i vizija menadžmenta da gostima pruži najviši stepen odmora uz osećaj mira i spokoja.

Vila je sastavljena od dva kaskado postavljena objekta koja su međusobno povezana staklenim prolazom. Iako je modernog dizajna, objekat je savršeno uklopljen u okolinu, stapajući savremenu arhitekturu sa rustičnim prirodnim kamenom. Vila je izgrađena po najsavremenijim trendovima i karakteriše je tzv. zelena gradnja koja pruža visok stepen energetske efikasnosti.


Luksuz koji vam je dostupanVilla Opera raspolaže sa 4 različita tipa apartmana i ukupno broji 33 smeštajne jedinice. Svaki od apartmana je opremljen modernim luksuznim nameštajem, a pored toga sadrži još i prostranu terasu sa panoramskim pogledom, kompletno opremljenu kuhinju, klima uređaj, kablovsku televiziju i u današnje vreme naizostavnu internet konekciju.

Uz ovakve uslove, nije teško prilagoditi se raznovrsnim potrebama. Bilo da planirate porodični odmor, poslovni sastanak, prijateljska ili pak romantična vikend druženja, vila ce pruziti gostima maksimalnu udobnost.

Na kraju, celokupnu uslugu upotpuniće naše stručo i ljubazno osoblje koje će Vam omogućiti da pobegnete od svakodnevnice i stresa koji izaziva sve učestaliji brz način življenja, i pomoći da se bar na kratko opustite i maksimalno uživate!

Apartmani