Restoran Opera, Vrnjačka Banja


#NaKrovuBanje
Otkrijte našu priču


Restoran Opera se nalazi na krovu istoimene vile, sa 2 odvojene sale za dnevni i nocni alla cart meni. Sa nasih 6 terasa se pruza jedinstveni 360° pogled na panoramu Vrnjacke Banje i okolne planine.

Bilo da želite da provedete prijatno popodne ili veče sa porodicom, prijateljima, poslovnim partnerima ili saradnicima, ili ste u potrazi za idealnim restoranom za poslovne sastanke ili proslavu dana firme, restoran Vile Opera može da odgovori na sve vaše zahteve.Iznenadite se!


Pažljivo birane namirnice i vrhunski kuvari su ono čime se ponosimo!


Gočki specijaliteti

specijalitet
Specijaliteti kuće su odležali (DryAge) goveđi stekovi, kao i kotleti najkvalitetnije gočke jagnjetine, pripremljene u specijalnoj JOSPER peći. Takođe, iz ponude izdvajamo i selekciju pršuta: Pešterska stelja (ovčiji pršut), Njeguški pršut, kao i goveđi ramstek.

Veliki izbor vina

vino
Bogata ponuda sireva i pažljivo birana vina eminentnih domaćih i stranih vinarija su svakako nešto po čemu će Vam restoran Opera ostati u lepom sećanju.

Uparivanje hrane i vina

uparivanje
Svakog vikenda organizujemo promocije najboljih domaćih vina, koje naš somalije za Vas uparuju sa specijalitetima naše kuhinje!

Privatne proslave

proslave
Dve sale kapaciteta od po 40 ljudi, idealan je izbor za vaša glamurozna venčanja ili svadbe, punoletstva, krštenja i sve vrste drugih svečanosti. Posedujemo i LUX mladenački apartman, apartmane za Vaše goste kao i intimni Wellness i SPA centar


Otkrijte skriveno blago Vrnjačke Banje i uživajte u jedinstvenoj simfoniji gastronomije i enologije.


U jedinstvenom ambijentu

služimo jedinstvene specijalitete


Lignje
Gril sir
Musli
Tikvice
Energetski dorucak
Karpaco
Biftek
Kotleti
Omlet
Potaz od bundeve
Burger# Postanimo prijatelji!
zapratite nas na
Uživajte u fenomenalnoj kuhinji,
najboljem vinu i panormaskom pogledu na Vrnjačku Banju


Radno vreme restorana: 08 - 23h
Telefon za rezervacije: +381 60 5202 145
E-mail: vilaopera@gmail.com