Uslovi korišćenja

Molimo Vas da izdvojite malo vremena i pročitate opšte uslove korišćenja naših usluga

Izjava o konverziji

„Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.

Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.”

Dostava robe i eventualna ograničenja

Usluge (rezervacija smeštaja) za koje korisnik vrši plaćanje, biće pružene u periodu koji je naveden u rezervaciji o pružanju istih uluga i nikako drugačije.

Politika reklamacija

Prilikom rezervacije potrebno je minimalno uplatiti avans od 30%. U slučaju otkazivanja rezervacije u periodu kraćem od 48h, uplaćeni avans se ne vraća, a slučaju da je plaćena u celosti, trgovac takođe zadržava 30% uplaćene sume.

Zaštita privatnosti korisnika

„U ime Vile Opere, obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalititne usluge. Dajemokupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Vile Opere, odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti”.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

„Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica ChipCard a.d Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama ChipCard-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu”.

Povraćaj sredstava

„U slučaju povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a u skladu sa propisanim otkaznim rokom od 48h, Vila Opera je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja.”

Apartmani