Uslovi korišćenja

Molimo Vas da izdvojite malo vremena i pročitate opšte uslove korišćenja naših usluga

 • Izražene cene predstavljaju najam apartmana po danu
 • U pojedinačnu cenu svakog apartmana nije uračunata boravišna taksa i osiguranje
 • Predstavljena cena uključuje smeštaj gosta sa doručkom i korišćenjem usluga spa&wellness centra u trajanju od 2h dnevno
 • Gostima je na raspolaganju besplatan parking
 • Prijava gostiju realizuje se počevši od 14h
 • Odjava gostiju najkasije do 11h
 • Gosti mogu realizovati kasnu odjavu (Late check out) po ceni od 10 EUR. Kasna odjava podrazumeva produžavanje boravka do 14h. Kasna odjava se može realizovati isključivo nakon odobrenja od strane menadžmenta
 • Gosti su u obavezi da plate boravišnu taksu i osiguranje u sledećem iznosu: Odrasli plaćaju 120 dinara po danu. Deca od 7 – 15 godina plaćaju 50% od ukupne sume, odnosno 60 dinara. Deca koja imaju ispod 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu *iznos osiguranja je isti za sve goste – 20 dinara po danu
 • Svi gosti su dužni da prilikom prijave na recepciju prilože svoja lična dokumenta. Pravilo važi za sve uzraste.
 • Krevetac za bebe je dostupan na zahtev gosta
 • Boravak kućnim ljubimcima je dozvoljen
 • Plaćaje se može izvršiti gotovinski, virmanski ili kreditnom karticom.
 • Prilikom rezervacije plaća se avans od 30%
 • Izjava o konverziji

  Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.

  Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

  Dostava robe i eventualna ograničenja

  Usluge (rezervacija smeštaja) za koje korisnik vrši plaćanje, biće pružene u periodu koji je naveden u rezervaciji o pružanju istih uluga i nikako drugačije.

  Zaštita privatnosti korisnika

  U ime Vile Opere, obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalititne usluge. Dajemokupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Vile Opere, odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

  Zaštita poverljivih podataka o transakciji

  Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica ChipCard a.d Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama ChipCard-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

  Povraćaj sredstava

  U slučaju povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a u skladu sa propisanim otkaznim rokom od 48h, Vila Opera je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja.

  Apartmani